Click sini untuk menambah tabungan nikah cik giRang...masheh.. (^_~)

Wednesday, April 13, 2011

evil mode

Salam all...

Sebelum mencoret kisah, izinkan cik giRang gelak evil puas-puas dulu... hahahaha.. hahahahaha

Ok.. da puas gelak da..

Al-kisah nya begini. Anak buah cik giRang yang sorang ni, cik giRang panggil dia wawa, sangat la susah mendengar cakap. Lagi satu, asal cik giRang duduk je kat pc ni, masa tu la dia sibuk-sibuk datang nak main game. Padahal sebelum tu takde pulak dia nak main game kat pc ni.  cik giRang memang da simpan geram berhari-hari la kat dia ni.

Hari ini..pagi tadi..berlaku perebutan lagi. Biasanya memanglah cik giRang akan mengalah dengan budak kecik ni.

cik giRang sentuh kat laptop kat luar, dia sibuk nak main laptop kat luar tu. Sedari tadi , tak nak pulak dia nak ke laptop tu. Bila kite duduk situ je mula la dia datang nak merebut laptop. Sudahnya sebab bengang sangat nagn budak kecik ni, cik giRang bukak google image then type 'hantu' kat situ. maka tersiar la gambar-gambar manusia yang dah tak sabar nak jadi hantu.

Makanya, budak kecik tu pon tak berani la nak usik laptop tu...hek hek hek... tu la..sape suh kaco ende ibi lagi...

Pastu cik giRang bukak la pc ni. Cek email..bukak facebook. Pastu tengok satu video best yang di share oleh sorang junior through facebook. Video ni agak lawak la bagi cik giRang.

Even lawak, tapinya cik giRang gelak sikit-sikit je. Datang pulak si wawa nak main game. Bengang jap. Asal kite duk sini, masa tu dia datang nak main game. Dari tadi tak nak pulak main game kan. Pastu kat video tu ada pulak kuar part yang sound a bit horror sikit. Terus wawa diam pastu dia menyuruk sebab takut. cik giRang gelak evil da saat tu...

Actually, i'm a bit childish and sangat suka menyakat. Dah tengok si wawa tu macam tu, lagi la galak cik giRang sakat dia. hehehe.. Seronok sungguh menyakat budak-budak ni...hehehe

Video tu sebenarnya agak bagus jugak la. Cantik itu subjektif. Well, tak nka cakap lebih-lebih, cik giRang kongsikan video tu di sini.

Sebelum korang tengok video tu, sila pergi ke sidebar blog ni dan cari sound of music. Pause or stop je lagu tu supaya audionya tidak menggangu korang menghayati video lawak di bawah. :D





2 comments:

  1. mmg kelakar video2 budak lutfi ni huhu

    ReplyDelete
  2. haha..die mmg lawak..bleh la kuch2 hota hai..

    ReplyDelete

jejak perayau blog